Postadres
Valkenburgerweg 46B, 63 67 GW Voerendaal
Aanvragen
info@kwebbelmarketing.nl
Tel. +31 6 401 56 339

Hartje Puglia: Waar de schoonheid van Puglia tot leven komt

In de gloeiende zon van Puglia ontstond een bijzonder avontuur toen ik Yolanda & Roel Maas ontmoette, twee Nederlanders die hun leven in Nederland achterlieten voor de betoverende Italiaanse zon. Tijdens mijn vakantie in Puglia raakten we in gesprek en al snel werd duidelijk dat hun schitterende toevluchtsoord, “Hartje Puglia,” meer op de kaart verdiende te worden gezet. Met hun vraagstuk in gedachten, begon mijn betrokkenheid als creatief strateeg.

 

Uitdaging: Op de kaart zetten van Hartje Puglia

Yolanda & Roel deelden hun droom van Hartje Puglia, een oase van rust tussen Ostuni en Ceglie Messapica. Het vraagstuk was helder: hoe konden ze deze verborgen schat meer zichtbaarheid geven en de magie van hun trulli delen met reizigers wereldwijd?

 

Oplossing: Een doordachte contentstrategie

Mijn aanpak begon met het ontwikkelen van een doordachte contentstrategie. Samen verkenden we de unieke kenmerken van Hartje Puglia en identificeerden we verhalen die de essentie van hun toevluchtsoord vangen. Door Yolanda te begeleiden bij het zelf creëren van content, creëerden we een authentieke stem die de unieke gastvrijheid van Hartje Puglia weerspiegelde.

  • Strategy

    Contentmarketing, Strategie, Storytelling

  • Client

    Hartje Puglia

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *