Postadres
Valkenburgerweg 46B, 63 67 GW Voerendaal
Aanvragen
info@kwebbelmarketing.nl
Tel. +31 6 401 56 339

IJsbaas: een smakelijk avontuur in de Euregio

Als voormalig Hoofd Marketing & Branding van IJsbaas ben ik trots op de rol die ik heb gespeeld in de exponentiële groei van dit merk.

🚀 Verantwoordelijk voor de Uitbreiding van het Merk in de Euregio: Ik heb met passie en toewijding gewerkt aan het vergroten van de marktpositie van IJsbaas in de bruisende Euregio. Samen hebben we de grenzen verlegd en het merk laten bloeien in nieuwe gebieden.

📍 Ontwikkelen van Communicatie- en Marketingstrategieën: Het opzetten van doordachte communicatie- en marketingstrategieën was cruciaal om ons merk te laten groeien. Ik heb geleid in het creëren van strategieën die niet alleen effectief waren, maar ook de unieke identiteit van IJsbaas benadrukten.

💭 Opzetten van Creatieve Concepten en Lancering van Nieuwe Producten: Creativiteit staat centraal in ons succes. Het bedenken van vernieuwende concepten en de succesvolle lancering van nieuwe producten hebben IJsbaas in de schijnwerpers geplaatst en de nieuwsgierigheid van consumenten gewekt.

📈 Beheren en Bewaken van het Gewenste Imago: Het imago van IJsbaas is van onschatbare waarde. Mijn rol was ervoor te zorgen dat dit imago niet alleen werd behouden maar ook evolueerde volgens de waarden en visie van het bedrijf.

✏ Verantwoordelijk voor de Algehele Vormgeving: Een merk is meer dan alleen woorden; het is ook visuele aantrekkingskracht. Als bewaker van de algehele vormgeving, van logo’s tot huisstijl en verpakkingen, heb ik gestreefd naar een consistente en aantrekkelijke presentatie.

Task

Verantwoordelijk voor de algehele look-and-feel van het bedrijf

  • Strategy

    Strategie, Branding, Positionering

  • Client

    IJsbaas