Postadres
Valkenburgerweg 46B, 63 67 GW Voerendaal
Aanvragen
info@kwebbelmarketing.nl
Tel. +31 6 401 56 339
april 30, 2023

CityBranding – Gemeente Brunssum

Als projectleider bij CityBranding, heb ik een integrale rol gespeeld in het ontwikkelen en implementeren van strategisch en tactisch beleid voor Citybranding, met een focus op het merk “OnsBrunssum”. Mijn taken omvatten:

Strategisch en Tactisch Beleid Ontwikkelen:
Formuleren van strategisch beleid en uitvoeringsstrategieën voor Citybranding, gericht op het versterken van het merk “OnsBrunssum”.

Implementatie en Verankering van Strategie:
Doorvertalen, implementeren en verankeren van de ontwikkelde strategie voor het merk “OnsBrunssum” op alle relevante niveaus binnen de organisatie.

Adviseren bij Marketing en Communicatie Vraagstukken:
Adviseren bij complexe marketing(branding) en communicatievraagstukken op diverse organisatieniveaus, inclusief bestuur, directie, afdelingshoofden, coördinatoren en beleidsmedewerkers.

Projectleiding en Initiëren van Citybranding Initiatieven:
Fungeren als projectleider voor diverse Citybranding-initiatieven en op basis van strategie of signalen uit de omgeving nieuwe initiatieven ontwikkelen.

Opstellen en Presenteren van Projectplannen:
Schrijven en presenteren van projectplannen en initiatieven aan belanghebbenden, met daaropvolgende implementatie in de markt.

Betrokkenheid van Deelnemende Partijen:
Actief betrekken en behouden van deelnemende partijen, het creëren van draagvlak zowel binnen als buiten de organisatie.

Uitvoering en Coördinatie:
Coördineren en bewaken van de kwaliteit, resultaten en tijdigheid van alle Citybranding-initiatieven, het merk “OnsBrunssum” en gerelateerde uitingen.

Eindverantwoordelijkheid en Rapportage:
Dragen van eindverantwoordelijkheid voor de jaarplanning en zorgen dat resultaten tijdig en binnen budget worden opgeleverd, inclusief rapportage aan Bestuur en Raad.

Eindredactie Voeren:
Voeren van eindredactie over alle middelen voortkomend uit het platform OnsBrunssum, waaronder artikelen, (merk)campagnes, beeldmateriaal, nieuwsbrieven en social media.

Task

Als projectleider CityBranding voor "OnsBrunssum" coördineerde ik de ontwikkeling en implementatie van strategisch beleid, initieerde en leidde ik Citybranding-initiatieven, adviseerde ik op alle niveaus binnen de organisatie en droeg ik eindverantwoordelijkheid voor het bewaken van kwaliteit, resultaten en tijdigheid, inclusief eindredactie van alle communicatiemiddelen.

  • Strategy

    Strategie, Interim-management, Contentmarketing, Branding

  • Client

    Gemeente Brunssum

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *